Προσφερόμενα μαθήματα

# Μαθήματα Διδάσκων e-mail
1 Βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της ενημέρωσης και αντιμετώπισης του Συνδρόμου Επαγγελματικής Εξουθένωσης κ. Θάνος Θεόδωρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2 Η οργάνωση του χώρου εργασίας ως μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής και των παρεχόμενων υπηρεσιών κ. Παπαγιαννόπουλος Δημήτριος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3 Συνεργασία του επαγγελματία με την οικογένεια και την κοινότητα κ. Σακελλαρίου Μαρία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
4 Ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ: Ο επαγγελματίας ως ερευνητής κ. Μπάης Κων/νος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
5 Η προαγωγή της ατομικής και δημόσιας υγείας ως παράγοντας ποιότητας ζωής κ. Ντζάνη Ευαγγελία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6 Πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία κ. Ντζάνη Ευαγγελία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
7 Υλοποίηση προγραμμάτων παρέμβασης που προάγουν την υγεία κ. Ντζάνη Ευαγγελία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
8 Ενίσχυση αυτοεκτίμησης και ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων – προγράμματα παρέμβασης κ. Κούτρας Βασίλειος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
9 Παράγοντες ανάπτυξης πολιτισμού στον 21ο αιώνα κ. Καλογιαννάκη Πελαγία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10 Ανθρώπινα δικαιώματα στο πλαίσιο της ανάπτυξης των πολιτιστικών αξιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Καλογιαννάκη Πελαγία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11 Σύγχρονες κοινωνικές και άλλες προκλήσεις στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης κ. Καρράς Κων/νος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12 Διαφορετικότητα και τεχνολογία: Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών σε μειονοτικά περιβάλλοντα μάθησης κ. Κουκούλης Θεόδωρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13 Ανάπτυξη μιας παγκόσμιας κοινότητας μέσα από την συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις κ. Σακελλαρίου Μαρία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14 Η κοινωνική συνοχή ως παράγοντας ποιότητας ζωής και πολιτισμού κ. Ρεράκης Ηρακλής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15 Διατροφική Αγωγή και Ποιότητα Ζωής κ. Μιχαηλίδου Αλεξάνδρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16 Διαχείριση του κοινωνικού και πνευματικού ελλείμματος σε περίοδο οικονομικής κρίσης κ. Ρεράκης Ηρακλής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17 Οι κοινωνικές ανισότητες ως παράγοντας κοινωνικής ανισορροπίας κ. Ρεράκης Ηρακλής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαθήματα Π.Τ. Νηπιαγωγών Ιωαννίνων

Μαθήματα Ιατρικής Ιωαννίνων

Μαθήματα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Α.Π.Θ.

Μαθήματα Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Παν/μίου Κρήτης

Πρόγραμμα μαθημάτων Α και Β κύκλου